Trøjepolitik

Retningslinjer for spilletøj i Espergærde Basketball Klub (trøjepolitik).


Medlemmer bestiller og køber spilletøj via Espergærde Eagles webshop, som du finder i menuen her på siden.  Spilletøjspakken består af et par røde shorts og to spilletrøjer (en rød og en hvid). Spilletrøjerne bestilles med nummer og evt. navn. Inden bestilling koordineres med træner ang. ledige spillernumre. Spillere født i lige årstal får tildelt lige numre, spillere født i ulige årstal får tildelt ulige spillernumre. Det er trænerens ansvar at holde styr på spillernumre på holdet i medlemsoversigten i holdsport. 


Der er mulighed for at få eget navn på bagsiden. Klubben har prøvesæt i alle størrelser, så tøjstørrelsen kan prøves inden bestilling. Kontakt Michael Biermann for prøvesæt.

Nye spillere kan låne af klubben maksimalt de to første kamprunder indtil eget tøj er kommet. Trøjeudlån gælder kun et par kampe, så klubbens ekstrasæt ikke bliver for slidt. Trøjenumrene 1, 2 og 3 er reserveret til denne brug, og kan derfor ikke vælges som nummer af nogen af klubbens spillere.

Al bestilling sker på Espergærde Eagles webshop. Evt. reklamation foregår direkte til tøjleverandøren.

Tøjbestilling via sponsorater til et helt hold sker i direkte dialog med leverandøren (Sportyfied). Layout skal følge klubbens øvrige tøj og retningslinjerne for tildeling af numre er uanset som ovenfor beskrevet.