Holdsport, MVP, dommerbord m.v.

Vi anvender Holdsport som vores hjemmesidesystem og til at administrere træninger, stævner og sociale aktiviteter. Nedenfor finder du videoer, der giver dig en introduktion til brugen af Holdsport i Espergærde Basketball Klub, både for trænere/holdledere og spillere/forældre. Her er et par grundlæggende regler:


  • Du er altid automatisk tilmeldt en træning og skal aktivt frameldes, hvis du ikke kan deltage.
  • Til gengæld skal du selv tilmelde dig events, kampe, turneringer, sociale aktiviteter osv.
  • Det er vigtigt at gøre det nemt for træneren ved at give besked i god tid via Holdsport, så træningspas og andre aktiviteter kan planlægges ordentligt.

Planlæg træningen

For trænere og holdledere i Espergærde Basketball Klub.

Til og frameld dig

Som spiller eller forældre i Espergærde Basketball Klub.

 MVP APP

MVP-appen er udviklet til alle trænere, spillere og forældre i samarbejde med Dansk Basketball Forbund. MVP-appen er din direkte og gratis indgang til dansk basketball.

Da det er en app, skal den downloades til din mobil eller tablet.
Fordele for forældre ved at bruge MVP-appen:

Kampoversigt og resultater
Få hurtigt overblik over, hvornår dine kampe skal spilles, resultater og alle statistikker. Ja, du kan følge lige så mange klubber, hold og spillere, du vil!

Notifikationer!
Der er intet bedre end påmindelser! Nu kan alle, der bruger MVP-appen, modtage notifikationer, så snart kampprogrammet er lagt. Hvis der er ændringer i kampprogrammet, hvor du (eller dit barn) skal sidde ved dommerbordet, eller når du vil følge resultatet af en specifik kamp, kan du nu modtage notifikationer.

Følg kampe LIVE
Nu kan du følge LIVE med i alle kampe, uden at være i hallen.

Live statistikker (tilpasset alder)
Udover at følge kampe live, selv når du ikke er i hallen, giver MVP-appen dig også en endnu dybere indsigt i kampen gennem statistikker.

Stem på "Kampens MVP"
Med MVP-appen kan du ved udvalgte kampe stemme på kampens "Kampens MVP" (kampens spiller).

Kalender
En kalender, hvor du kan skabe et hurtigt overblik, og hvor du kan eksportere alle ønskede events direkte til din egen kalender.

Spar klubben penge
Da brugere af MVP altid er opdaterede med hensyn til kampændringer, har der været langt færre kampe med udeblevne hold.

Ved brug af LIVE Protokol (appen, hvor alle kampe afvikles - kaldet "MVP Official"), der automatisk indrapporterer resultater, er der langt færre for sent indrapporterede kampe.

Udeblivelser fra kampe og for sent indrapporterede resultater koster klubben kedelige bøder, som vi hellere vil bruge på fest og farver.

Download MVP-appen GRATIS til din mobil eller tablet fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) her

MVP er gratis for Dansk Basketball!