Drenge U13 (årgang 2011)

Velkommen

Velkommen til vores ambitiøse Drenge U13 basketballhold for årgang 2011! 🏀 


Vi er et dedikeret og målrettet hold, der stræber efter succes på det højeste niveau. Med vores engagement og passion for sporten udfordrer vi os selv og hinanden for at nå vores fulde potentiale.

Som et hold i mesterrækken deltager vi aktivt i turneringer og kampe på højt niveau, hvor vi møder andre dygtige hold og får muligheden for at vise vores evner på banen. Vores mål er ikke blot at vinde, men også at udvikle os som individuelle spillere og som et samlet hold.

Vi træner hårdt og fokuseret under ledelse af vores erfarne trænere, der guider os gennem avancerede teknikker, taktikker og strategier. Samtidig lægger vi vægt på teamwork og samarbejde, hvor vi støtter og motiverer hinanden til at yde vores bedste.

På vores hold er der en stærk følelse af fællesskab og sammenhold. Vi støtter hinanden både på og uden for banen og opmuntrer til respekt og værdighed i vores omgang med hinanden og vores modstandere.

Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med basketball eller bare vil være med til en prøvetræning for at se, om det er noget for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte en af vores trænere. Det er vigtigt at du ikke bare møder op, da træninger kan blive flyttet m.v

Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet og sammen skabe uforglemmelige oplevelser på basketballbanen! 🌟

Trænere og holdledere

Profile Image
Jesper Lykkegaard
Profile Image
Torben Boye Hansen
29910494
Jesper Tolstrup Jensen

Holdkalender

Tilmeld dig holdet

Kontingentet løber fra september til august det efterfølgende år. Efter nytår halveres kontingentet.

1.900,00 kr. 30. sep